Salgsbetingelser

Prismatch:

Følgende betingelser skal være opfyldt på købstidspunktet for at bruge Prismatch: Produktet skal være af samme mærke og størrelse. Du skal kunne dokumentere, at en konkurrent har en lavere pris. Dokumentationen skal indhentes hos en forhandler, der har den aktuelle pris. Hvis der tillægges en fragtomkostning hos forhandlere, er den med i beregningen, når prisen sammenlignes. Købet skal ske på lige vilkår. Eksempler på dette er åbningstilbud, lokale handelsdage, lagerrydninger og lignende. Vi matcher med forhandlere, der driver deres forretning i Sverige, baseret på de love og afgifter, der gælder her, og som kan findes i form af garantier og service. Send dine oplysninger til os via e-mail info@konstexposhop.se

Køb:

Ordre Kan ske via vores webshop eller via e-mail info@konstexposhop.se eller telefon 070 744 25 92.

Kvittering:

Ordrebekræftelse sammen med kontoudtog fungerer som en kvittering for e-handel ifølge den svenske forbrugermyndighed.

Leverings- og fragtbetingelser:

Vi lagerfører ikke alle produkter for at holde priser og lageromkostninger nede. Normal leveringstid for lagerførte produkter er 1-4 hverdage. Normal leveringstid for ikke lagerførte varer er 1-4 uger.

Forsendelsespriser:

Levering sker primært med Posten og til nærmeste udleveringssted med mindre andet er aftalt. Fragtgebyr er SEK 169. Ekstra forsendelsesgebyr på ordrer med faktisk eller volumenvægt over 15 kg kan tillægges, som så faktureres separat.

Notifikation:

Ordrer sendt som pakker anmeldes på to måder; derimod sendes en forhåndsbesked med et pakkenummer, der kan spores på e-mail. Hvis du har indtastet et mobilnummer i forbindelse med bestillingen, modtager du en sms i det sekund, pakken er ankommet til dit nærmeste posthus. Hvis du ikke har indtastet et mobilnummer, vil du modtage en besked pr. brev dagen efter din pakke er ankommet. Du sparer derfor 1 leveringsdag, hvis du indtaster et mobilnummer.

Købsoplysninger:

Ved bestilling modtager du en ordrebekræftelse på e-mail. Er du under 18 år, skal du have en forældres tilladelse for at bestille hos os. Aftaler og betingelser, der er indgået mellem den sælgende virksomhed og køberen, kan opsiges af den sælgende virksomhed med øjeblikkelig virkning på baggrund af ændrede transportomkostninger, valutaomkostninger, valutakurser eller prisændringer hos producenter og leverandører. Det sælgende firma fraskriver sig enhver typografiske fejl. I tilfælde af fejl kontakter vi kunden og oplyser om den korrekte pris. Kunden har herefter ret til at annullere ordren.

Transportskader:

Hvis du ved modtagelse af forsendelsen ser skader på emballagen, er det vigtigt, at emballagen ikke åbnes, og at transportskaden straks anmeldes til den speditør, der har afleveret din pakke, alternativt til udleveringsstedet og at der bliver lavet en skadesanmeldelse. ! Opdager du først skaden, når du har åbnet forsendelsen, og skaden er sådan, at den kan henføres til transportfirmaets håndtering, skal du herefter kontakte dem, dog senest inden for 7 dage.

Vender tilbage:

Som forbruger har du ifølge fjernaftaleloven under visse betingelser ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage, fra den dag du har modtaget varen. Fortrydelsesretten gælder kun, når varen er i væsentlig uændret stand. Fortrydelsesretten gælder ikke, hvis forseglingen er brudt. Fortrydelsesretten gælder ikke for virksomheder. Købet skal bevises med en købskvittering (ordrebekræftelse) eller faktura. Ved påberåbelse af åbent køb refunderes hele beløbet for ordren, dog betaler kunden altid for returfragten. Returnering mod efterkrav modtages ikke. Kontakt os via e-mail, info@konstexposhop.se, inden du sender en vare tilbage.

Aflysning:

Det er ikke muligt at annullere en ordre efter den er afsendt. Fortrydelse skal altid ske via e-mail og der skal modtages en bekræftelse for at aflysningen er gældende. Ved returnering er køber ansvarlig for returfragten.

Betaling:

1. VISA / MasterCard I vores e-handelskasseapparat kan du betale med både Visa og Mastercard, og du kan nemt vælge at gemme dine kortoplysninger. Enkel, sikker og tidsbesparende. Du behøver ikke rode med kortnumre, næste gang du handler. Betalingen debiteres i forbindelse med din ordre.

2. Betaling med Swish Du kan vælge at betale med Swish: 123 508 4959

3. Betaling hos KONSTEXPO Hvis du henter hos os og ikke har betalt direkte på hjemmesiden, kan du betale kontant eller med Swish hos KONSTEXPO i Saltsjö-Boo.

Personlig data:

KONSTEXPO er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, du som kunde giver os. Disse oplysninger kan bruges til at give dig information fra KONSTEXPO samt til nyhedsbreve og andre markedsføringsformål. Ingen information videregives og bruges kun af KONSTEXPO. Hvis du ønsker at rette nogle oplysninger eller blive slettet fra registret, skal du blot kontakte os.

Diverse:

Når man diskuterer Fine Art trykning, bruges forskellige udtryk og udtryk. Vi forsøger at være konsekvente med de udtryk, vi bruger på vores hjemmeside, men følgende udtryk beskriver eller forsøger også at beskrive vores produkter og tjenester: lærred maleri, lærred foto, lærred print, foto lærred, print på fotopapir, print foto, print på lærred, print på lærred, print på lærred, papir print, reproduktioner på lærred, reproduktioner på papir, giclée print, giclée, fine art print, fotokunst, fotoprint, kliché , klichetryk, grafik, moderne litografier, fremkalde fotos på lærred, fotofremkaldelse på papir, print på akvarelpapir, print på pap, print på metalplader, print på glas, print på plastik, print på aluminium