Køb – Bestilling

Kan foretages via vores webshop eller via e-mail info@konstexposhop.se eller telefon +46 70 744 25 92.

Kvittering

Ordrebekræftelse sammen med kontoudtog fungerer som kvittering ved e-handel ifølge Forbrugerombudsmanden.

Levering og fragtbetingelser

Vi har ikke alle produkter på lager for at holde priserne nede og lageromkostninger. Normal leveringstid for lagervarer er 1-4 arbejdsdage. Normal leveringstid for ikke-lagervarer er 1-4 uger.

Fragtomkostninger

Levering sker primært med Postnord og til nærmeste udleveringssted, medmindre andet er aftalt. Fragtomkostning er SEK 99. Yderligere fragtomkostning kan forekomme på bestillinger med reel eller volumenvægt over 15 kg, der faktureres separat.

Avisering

Ordrer, der sendes som pakke, varsles på to måder; dels sendes en forudvarsling med kolli-nummer, som kan spores via e-mail. Hvis du har angivet et mobilnummer i forbindelse med bestillingen, modtager du en SMS i samme øjeblik, pakken er ankommet til dit nærmeste postombud. Hvis du ikke har angivet et mobilnummer, modtager du en brevvarsling dagen efter, at din pakke er ankommet. Du sparer således 1 dags levering, hvis du angiver et mobilnummer.

Købsinformation

Priserne angives inkl. moms, men kan også ses ekskl. moms. Ved bestilling modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældres tilladelse til at bestille fra os. Indgåede aftaler og vilkår mellem sælger og køber kan opsiges af sælger med øjeblikkelig virkning på grundlag af ændrede transportomkostninger, valutakostnader, valutakurs eller prisændringer hos producenter og leverandører. Sælgeren fraskriver sig ansvar for skrivefejl. Hvis der er fejl, kontakter vi kunden og informerer om den korrekte pris. Kunden har derefter ret til at annullere ordren.

Transportskade

Hvis du ved modtagelse af forsendelsen ser skade på emballagen, er det vigtigt, at emballagen ikke åbnes, og at transportskaden omgående anmeldes til fragtmanden, der har udstedt din pakke, eller til udleveringsstedet, og at der udfyldes en skadeanmeldelse! Hvis du ikke opdager skaden, før du har åbnet forsendelsen, og skaden kan henføres til transportørens håndtering, skal du kontakte dem, dog senest inden for 7 dage.

Returnering

Som forbruger har du i henhold til Distansavtalslagen under visse betingelser ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage fra den dag, du mod.